LES NOSTRES PROMOCIONS ACTUALS

Promo RECUPERA LA TEVA MIRADA


Promo DÚO EQUILIBRANTE

 

 

 

FLUID DERMOPROTECTOR SENSITIVE

 

Ajuda a restaurar el teixit cutani sense alterar el PH de la pell.

 

Aporta humitat i elasticitat a la pell.

 

Fluid desmaquillant i purificador, de textura cremosa i lleugera, indicat per a pells sensibles.

 

Elaborat amb vegetals biomoleculars que realitzen una neteja profunda, sense danyar l'epidermis i sense alterar el PH de el mantell àcid de la pell.

 

En aquesta neteja es produeix un arrossegament de les impureses o detritus cel·lulars. Aquestes impureses es troben en els porus i en la superfície de la pell, i es produeixen a causa del maquillatge, la suor, la pol·lució, l'alimentació etc.

 

La pell queda hidratada, recuperant així la seva elasticitat

 

 

 

LOCIÓ HIDRA GLOBAL SENSITIVE

 

Contribueix per equilibrar el pH de la pell.

 

Aporta una hidratació de llarga durada, promovent el antienvelliment de la pell més sensible.

 

 

 

Línia específica per a pells madures que actua en profunditat, reunifica i densifica les funcions naturals pròpies de la pell.

 

La seva fórmula exclusiva combat l'envelliment de la pell en el seu punt d'origen, l'ADN cel·lular.

 

A base de Isoflavones, botox, Retinol, Planctom, Licopè i Coenzyma-Q10, augmenta de forma notable la síntesi del Col·lagen i Elastina, millorant l'estructura de suport del teixit.


Promo THE NATURAL ONE!!

 

 

The Natural One dóna la importància que mereix la teva pell, tractant-la amb el màxim respecte, lliure de perfums, colorants i de qualsevol ingredient irritant o alergènic.

Gràcies als més de 30 anys d'experiència, The Natural One ha seleccionat els millors ingredients, més adeqüats i naturals que aporten equilibri, promovent canvis importants en la pell, tant la textura, lluminositat, tonicitat i turgència, aconseguint grans resultats en els tractaments.

 

 

Per tots aquests motius, a Centre Oxigen treballem amb productes de The Natural One, aconseguint així els millors resultats per tu.


REJUVENATING amb Cèl·lules Mare: BIOTECH SOLUTIONS

Durant milions d'anys l'evolució ha transformat les més de 500 milions d'algues en un sistema de cèl·lules altament complexes. Utilitzem el seu coneixement molecular, i a través de la biotecnologia creem una fòrmula singular i natural d'actius derivats de microalgues amb incomparables característiques, que són favorables i altament efectives alhora de tractar l'envelliment de la pell.

 

Ajuden a la recuperació cel·lular, i prolongació de la seva capacitat funcional natural, reparant així la seva estructura.

 

L'ADN del cor de la nostra pell és continuament desafiat per factors interns com l'estrés, estats emocionals alterats, trastorns hormonals, fisiològics entre d'altres, o factors externs com la polució, contaminació, productes químics agressius, irritants i radacions solars.

 

Per això, THE NATURAL ONE ha creat una nova línea de productes per la recuperació i cura de la pell sensible. És anti-envelliment i per la cura de les pells tractades amb tractaments dermatològics com làser, peelings químics dermoabrasius, substàncies àcides, etc.

 

BIOTECH està INDICAT per:

 

 • Pells madures
 • Processos de Cicatrització
 • Envelliment prematur
 • Post y Pre-Cirurgia
 • Post-Quimioteràpia
 • Post-Radioteràpia
 • Pells molt sensibles i debilitades
 • Recupera la fermesa i restaura la pell
 • Impulsor del sistema de defensa natural
 • Reparació de la funció barrera de la pell
 • Estimula els processos de cicatrització i reparació del teixit de la pell

Vols que et Truquem? O millor per Email?

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


SUBSCRIU-TE A LES NOSTRES PROMOCIONS ;)